FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

FORUT-nytt 1/2006 >  Spellemannsnominerte Geirr Lystrup - konsert 5. februar

Spellemannsnominerte Geirr Lystrup - konsert 5. februar

Søndag 5. februar kl 15.00 blir det familiekonsert i Kulturkirken Jakob i Oslo. Da blir det anledning til å oppleve Geirr Lystrup og band "live". FORUT har sendt innbydelse til over 5000 barnehagebarn i Oslo, som har deltatt i barneaksjonen "Sangen om Yebo".
17.01.2006
Sangen om Yebo er blitt nynnet og sunget i snart to år av barn i hele Norge. Når konserten går av stabelen, er Geirr Lystrup kanskje blitt tildelt Spellemanns-prisen for beste barneplate, og er han ikke det, er det likevel stort å være nominert.

Tittelsangen skrev Geirr Lystrup på bestilling av FORUT, men etter å ha møtt lille Yebo i Sierra Leone, ble han så inspirert at han måtte skrive det av seg. Denne behandlingen resulterte i en barneplate med femten nyskrevne låter.

Konserten er støttet av IOGT-avdelinger i Oslo og Akershus.

Se også:
- Barnekasjonen "Sangen om Yebo"
- Kulturkirken Jakob
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD