FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

4/2005 >  Snart ny barnehage

Snart ny barnehage

I den lille landsbyen Therunerukeni sør for Batticaloa på Sri Lanka, skal FORUT nå bygge barnehage som et ledd i gjenoppbyggingen etter tsunamien.
03.11.2005
Runa Heggernes
På møtet etter grunnsteinsnedleggelsen uttrykte landsbyboerne stor takk til FORUT.

Ærefull jobb: Morten Lønstad, generalsekretær i FORUT, og fem år gamle Rushjana (bildet) stod for den høytidlige grunnsteinsnedleggelsen for ny barnehage i landsbyen Therunerukeni nær Batticaloa på østkysten.
Inpamalar Suranthiraraja, mor til fire år gamle Pauishnavi, sa at det bare er FORUT av alle organisasjonene som opererer i området som bryr seg om barna i landsbyen. I og med at barna er framtida for landet, er det viktig at barna har det bra og får gå i barnehage før de kan starte på skolen.

Barnehagen vil koste 1,2 millioner srilankiske rupier, dvs ca 80 000 kroner. I tillegg til selve bygget vil FORUT stå for en grunnpakke med lekemateriell og opplæringen av førskolelæreren som skal arbeide i barnehagen.
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD