FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

4/2005 >  FORUT-medarbeider lærer konfliktmestring

FORUT-medarbeider lærer konfliktmestring

FORUT -Sri Lanka samlet nylig sine medarbeidere fra hele landet til seminaret "Negotiating agreements in conflict settings" i Colombo.
28.10.2005
Runa Heggernes, Colombo
Konflikthåndtering: Seminardeltakerne diskuterte sine konflikterfaringer i gruppearbeid på seminaret.
Det vellykkede seminaret ble ledet av Dr. Benjamin Hoffmann tidligere direktør for ”Conflict Resolution” ved Carter-senteret i USA og leder for ”Research Programme on Conflict Resolution” ved Tufts University, USA. Hoffman har også bred erfaring i mekling i internasjonale konflikter og undervisning i konflikthåndtering.

Seminaret bestod både av teori og praktisk anvendelse av ulike verktøy for å håndtere små og store konflikter. Ansatte i FORUT bidro med eksempler på konflikter de møter i sitt daglige arbeid rundt om i prosjektene. Disse eksemplene var gjenstand for drøftinger i gruppene hvor en benyttet seg av verktøyene som ble anbefalt.

Seminaret vil bli fulgt opp med mindre seminarer rundt om i landet slik at flere FORUT-ansatte og partnere kan få innblikk i ulike konflikthåndteringsteknikker. Teknikker som sårt behøves i et land som er fylt av ulike konflikter og utfordringer.
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD