FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

4/2005 >  Nytt om navn

Nytt om navn

12.09.2005
Abdel Burkan: Ny prosjektleder for Sri Lanka østkyst
Abdel Fattah Burkan (bildet) er ansatt som prosjektleder for FORUTs virksomhet på østkysten av Sri Lanka. Burkan er sivilingeniør. Han har hatt flere oppdrag for NORSTAFF, for SLMM (Sri Lanka Monitoring Mission) og har vært observatør i Hebron. Nå sist har han vært på oppdrag i Darfur for Flyktninghjelpen.

Hans Otto Grøndahl er ansatt som mottaksleder for Tranberg statlig mottak for asylsøkere på Gjøvik. Han har sin bakgrunn fra forsvaret.

Dag Endal er ansatt for å styrke FORUTs satsning på rus og fattigdom i internasjonal sammenheng. Han er styreleder i Actis og kommer fra stillingen som kampanjeleder i kampanjen «Hold Norge rent». Tidligere har han vært leder i «Miljøheimevernet» og generalsekretær i LNU (Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner).

Erik Svenskerud og Per Anders Aasheim er engasjert som ekstramannskap i serviceavdelingen.

Marianne Solheim, Trond G. Rasmussen og Inger Brodal er engasjert som volontører i Sri Lanka for seks måneder.
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD