FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

1/2003 >  Eirin på plass i Jaffna
Sri Lanka

Eirin på plass i Jaffna

Eirin Rødseth har tatt over som prosjektleder i Jaffna. Hun tar over etter Maren Brennesvik som har hatt jobben i de siste to år.
28.01.2003
Paul Henrik Kielland
Eirin Rødseth: Prosjektleder Eirin Rødseth slår av en prat ved porten i sitt nye hus i Jaffna.
foto: Paul Henrik Kielland
Eirin tar over jobben på et tidspunkt med sterk ekspansjon av organisasjonens virksomhet i Jaffna. Som et resultat av våpenhvilen har over 120 000 mennesker kommet tilbake til et krigsødelagt område i løpet av 2002. Også i løpet av 2003 forventes tilbakevending av flere familier som i de siste 10 år gjentatte ganger har måttet flykte unna krigshandlinger.

FORUT har i de siste fire år gjennomført et rehabiliteringsprogram med støtte fra NORAD. I år har organisasjonen i tillegg tatt på seg et rehabiliteringsprogram på om lag 3,7 mill kroner i området på vegne av Høykommissæren for flyktninger (UNHCR). Eirin skal lede en lokal stab på nesten 50 ansatte som sammen skal ha ansvar både for begge våre program i Jaffna.
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD