FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

4/2005 >  Årlig planleggingskonferanse om Sri Lanka

Årlig planleggingskonferanse om Sri Lanka

Den årlige planleggingskonferansen i FORUT mellom Sri Lanka, Norge og Sverige ble avholdt i Colombo 1-3. november. Styrelederne og generalsekretærene fra Norge og Sverige møtte ledelsen for FORUT-Sri Lanka for informasjonsutveksling og diskusjoner.
03.11.2005
Runa Heggernes
Årets konferanse var spesiell i og med at dette var den første planleggingskonferansen etter forrige års tsunami. FORUTs arbeid i Sri Lanka har blitt betydelig utvidet etter katastrofen, og mye av informasjonen og diskusjonene omhandlet dette arbeidet. FORUT arbeider nå med gjenoppbygging i distriktene Jaffna, Vanni, Batticaloa/Ampara og Hambantota.

: Stedlig representant Terje Heggernes orienterer
Også FORUTs ordinære arbeid var gjenstand for gjennomgåelse og evaluering. Utviklingsarbeid byr på ulike utfordringer, og FORUTs ambisjoner om å være en viktig bidragsyter krever sterkt fokus og stor innsats på alle plan i organisasjonen. Det er viktig at FORUTs policy gjennomføres på alle nivå, fra hovedkontoret på Gjøvik til landsbyutviklingprosjekter i Jaffna.

Flere av de skandinaviske deltakerne, med styreleder Eva Braaten og generalsekretær i FORUT- Norge, Morten Lønstad i spissen, uttrykte anerkjennelse og beundring over arbeidet som gjøres av den lokale staben rundt om i landet. Spesielt takket de for innsaten som ble gjort i ukene etter at tsunamien rammet 2. juledag 2004. Allerede et par timer etter katastrofen var medarbeidere i gang med hjelpetiltak
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD