FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Forutnytt 3/2003 >  Rollespill om krigen

Rollespill om krigen

FORUTs ansatte i Vanni på Sri Lanka har laget et rollespill om hvordan livet har vært for folk i Vanni-området mens krigen pågikk.
30.09.2003
Et rollespill gir deltakerne anledning til å leve ut følelser og bearbeide opplevelser, og det gir tilskuerne et godt innblikk i hvordan livet arter seg. Dette rollespillet ble vist på en regional konferanse i regi av FORUT Sri Lanka i juni i år.


ROLLESPILL: Granatene hagler, og det er en skremmende opplevelse. Menneskene kryper sammen for å verge seg mot angrepet.


MIDLERTIDIG HJEM: Livet på flukt handler også om å skaffe seg et midlertidig hjem. Et telt eller en presenning gir litt beskyttelse mot vær og vind. Matlaging og andre hverdagslige gjøremål går sin gang selv om livet er snudd opp ned.
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD