FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Forutnytt 3/2003 >  Derfor er jeg FORUT-partner

Derfor er jeg FORUT-partner

Navn: Ingeborg Westerink
Alder: 47 år
Gift, to barn, bosatt på Gjøvik
30.09.2003
Ingeborg kom fra Nederland og bosatte seg på Gjøvik i 1981. Gjennom media fikk hun kjennskap til bistandsorganisasjonen FORUT, som ble stiftet på Gjøvik samme år. I løpet av sine første år på Gjøvik ble hun selv FORUT-partner og vervet et titalls andre partnere.

Ingeborg engasjerer seg for en mer rettferdig verden med fordeling av godene. Dette var en av grunnene til at hun ble FORUT-partner. – Vi må tenke på hverandre og hjelpe dem som er i en vanskelig situasjon. FORUT er veldig seriøs, og det at det jobbes med flere prosjekter og i flere land var avgjørende for at jeg ble FORUT-partner.

– Gjennom å være FORUT-partner føler jeg at jeg gir penger til en organisasjon som jobber svært effektivt. FORUT tilfører ikke kun pengestøtte til sine prosjekter, men involverer mottakerne i arbeidet og tenker langsiktig og målbevisst. Som FORUT-partner får jeg god informasjon om prosjektene jeg støtter og får også følge med på resultatene. Hver jul får jeg tilsendt et brev direkte fra et av FORUTs prosjekter, der jeg får et lite innblikk i disse menneskenes verden. Dette gir meg en nærhet til prosjektene som jeg setter stor pris på.

– Selv om jeg har støttet mange organisasjoners arbeid gjennom årene, står FORUT igjen som den organisasjonen jeg støtter fast. Det å støtte deres prosjekter gjennom flere år gir meg mer enn ved å støtte en tilfeldig innsamling gjennom andre organisasjoner. Jeg vil anbefale flere å bli FORUT-partnere. FORUT som organisasjon er seriøs og troverdig, og jeg føler at pengene jeg gir blir brukt på en effektiv måte!
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD