FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Forutnytt 3/2003 >  Barn i Sierra Leone - hva vet norske barn om dem?

Barn i Sierra Leone - hva vet norske barn om dem?

Antagelig ingenting, men til neste år kan alle som deltar i barneaksjonen få vite hvordan det er å være barn i verdens aller fattigste land. Dette er et land uten barnehager, et land der mange ikke får noen skolegang og det er knapphet på det meste av livets materielle goder.
30.09.2003
Likevel leker barn her som overalt i verden. De spiser, sover, vasker seg og lever livet i en sosial sammenheng, men måten alt dette foregår på, er annerledes enn i Norge. Dette er spennende, og det pirrer nysgjerrigheten.

FORUT arbeider nå med den nye barneaksjonen og gleder seg til å presentere den mot slutten av inneværende skoleår. Det blir som før et engasjerende opplegg med historier, plakater, bilder, musikk, video og rikelig med aktivitetsforslag. Vi gleder oss til å alt blir ferdig og vi kan sende invitasjon til alle landets barnehager og barneskoler!
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD