FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Kampanjer > Kampanjenyheter >  Syng med!

Syng med!

Geirr Lystrup tar barna med til Sierra Leone med sjumilsstøvler på syng-med-konsert. Konsertene er et samarbeid med IOGT.
22.06.2006
Grethe Kosberg, regionkontakt IOGT
Syng med: Konsert med Geirr på Nøklevann, Oslo.
I Oslo og Østfold har ca. 1000 barnehagebarn det siste året fått et supplement til «Sangen om Yebo». De har nemlig fått tilbud om å delta på en «syng-med-konsert» med Geirr Lystrup. Sammen med Geirr har barna reist til Sierra Leone med sjumilsstøvler og sunget om Yebo, ris, apekatter og papegøyer så taket har løftet seg. To konserter i Østensjø bydel i Oslo i juni og desember 2005, tre konserter i Halden, to i Sarpsborg, én i Askim og én i Moss i mars/april 2006. Samtlige barnehager som ble invitert takket ja til tilbudet – dette ville de være med på! Også barnehager som ikke hadde deltatt i aksjonen ble invitert, og man skal ikke se bort fra at dette er barnehager vi vil finne på listen over deltagere i neste års aksjon. Konsertene er blitt organisert fra regionskontoret i IOGT øst, og finansiert av lokale IOGT-avdelinger.

Vi som har vært involvert i disse arrangementene vil på det varmeste anbefale og oppfordre lokale IOGT-avdelinger (i rimelig nærhet til artistens hjemsted, Brumunddal) å vurdere tilsvarende konserter når neste års aksjon er i gang. Det er vel ingen hemmelighet at Geirr Lystrup er med på lasset neste år også og selv har gitt uttrykk for at han gjerne tar slike oppdrag. Ta eventuelt kontakt med IOGT region øst (472 55 202) for hjelp med kontakt og gjennomføring!
dot

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD