FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Sri Lanka India Nepal Sierra Leone Malawi Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Prosjektland > Sierra Leone >  Storartet gave til FORUT

Storartet gave til FORUT

For fjerde år på rad donerer revygruppen "Urbane Totninger" overskuddet fra hele siste forestilling til FORUTs arbeid i Sierra Leone. I år ble utbyttet kr 140 000 kroner - et formidabelt tilskudd!

Foto: Oppland Arbeiderblad
19.07.2010
Ellen Bjølseth

De fire frontfigurene - Gustav Nilsen, Paul Håvard Østby, Sverre Fredrik Bø Nordheim og "gromjinta" Ida Marie Ringerud - har lagt bak seg en usedvanlig vellykket sesong med gjøgling på høyt nivå. I likhet med tidligere år ble det besluttet å donere en hel forestilling til FORUT, og pengene vil bli benyttet til mer skolebygging i Sierra Leone.

Paul Håvard Østby og barn i Sierra Leone
Paul Håvard Østby og barn i Sierra Leone
I vinter ble Gustav Nilsen og Paul Håvard Østby med på oppfølgingstur til Sierra Leone sammen med FORUT. - Det er fint å se at pengene vi samler inn virkelig blir brukt. Hvis noen lurer på om pengene virkelig kommer fram, så kan vi bekrefte det, sier Paul Håvard Østby til Oppland Arbeiderblad.

Det er utrolig flott å se det enorme engasjementet som denne gjengen viser, enten det er i herlig, løssluppent driv på scenen, eller i nærkontakt med barn i Sierra Leone. FORUT takker for entusiasmen og den storslåtte gaven og ser fram til en ny sesong med disse fabelaktige overskuddsmenneskene!

Urbane Totningers nettside.

Artikkel om revygjengen i Oppland Arbeiderblad.

dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD