FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Kampanjer > Kampanjenyheter >  Ny spellemannpris?

Ny spellemannpris?

For annen gang er en barne-CD laget for FORUTs barneaksjon nominert til Spellemannprisen i klassen barnemusikk. Maj Britt Andersens “Indranis sang” er en av fire nominerte.

03.02.2011
Ellen Bjølseth

Maj Britt Andersen har nylig vært i India og gjort nye filmopptak til barneaksjonen “Indrani og Drømmeskolen”. Det var mens hun var i Bangalore at hun fikk nyheten om nominasjonen. – Jeg er innmari glad for at nettopp denne CDen ble Spellemann-nominert. Den betyr mye for andre enn bare meg, sier Maj Britt Andersen. Lørdag 6. mars blir spenningen utløst under årets prisutdelinger.

Det er andre gang en barne-CD laget for FORUTs barneaksjon er blitt nominert til Spellemannprisen. Forrige gang endte det med seier da Geirr Lystrups “Sangen om Yebo” ble tildelt den gjeve prisen.
 
“Indranis sang”
har tekster av Trond Brænne og Maj Britt Andersen. Musikk og arrangementer er ved Geir Holmsen. CDen ble utgitt høsten 2010 da “Indrani og Drømmeskolen” ble lansert. Dette skoleårets barneaksjon er en stor suksess med over 1600 påmeldte barnehager og 136 barneskoler. Barneaksjonen for år to kommer til høsten med ny film der Maj Britt igjen er på besøk hos Indrani og der musikken også er en del av opplegget.
dot

Neste artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD