FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Nyheter >  Maj Britt Andersen, Wilhelm fra NRK Super og mange FORUT-aktiviteter
Familiedag i Oslo 3. september:

Maj Britt Andersen, Wilhelm fra NRK Super og mange FORUT-aktiviteter

Lørdag 3. september blir det familiedag med FORUT-profil i Oslo. Maj Britt Andersen og Wilhelm fra NRK Super underholder fra scena. Torshovparken blir full av aktiviteter for store og små.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Invitér med egne eller andres barn, barnebarn, nevøer og nieser, nabounger! Bor du ikke i nærheten, kan du varsle kjente som er i Oslo. Send tips om denne invitasjonen til venner og kjente, slik at mange kan sette av tidspunktet:

Lørdag 3. september kl. 15.00 – 18.00.

Torshovparken i Oslo, noen minutters trikketur fra Oslo S via Grünerløkka.

Her kan du laste ned informasjonsmateriell: 

En plakat i A3-størrelse og en løpeseddel i A5.

Her er et lite kart over Torshov med parken og nærmeste trikkestopp. 

FORUTs arbeid i utviklingsland skal stå i sentrum for aktiviteten. Med barns situasjon i India – og seksåringen Indrani fra Bangalore – som ramme skal vi synge, høre, danse, spise, gå, gjette og leke. Vi er stolte av å kunne presentere to flotte artister som hver på sin måte skal underholde og aktivisere.

Maj Britt og Indrani

Maj Britt Andersen skal synge sangene fra FORUT-CD’en “Indranis sang”. Hun har med seg musikerne Geir Holmsen (bass), Andreas (keybaord) og Peter Baden (perkusjon) og Steinerskolens Jentekor.

Maj Britt har vært FORUT-artist og frontfigur for Barneaksjonen det siste året. 80.000 barn i mer en 1.600 barnehager har kunnet følge Maj Britt på hennes besøk til Indrani på seks år, som bor i slummen i Bangalore i Sør-India. Besøkene i India har resultert i filmer og sanger om hverdagen til barn i India.

Wilhelm fra NRK Super

Mange barn møter Wilhelm Støylen hjemme i stua, på TV-skjermen. Gjennom opptredener som programleder i NRK Super har Wilhelm blitt på fornavn med barn over hele landet.

FORUT-løype

Vi inviterer alle familier til aktivitetsløype der barn og voksne kan leke, oppleve og lære. Innimellom blir det konkurranser mellom store og små.

En smak av India

Underveis i programmet blir det sjanse til å smake på India. Lam khorma, dal, kylling tikka masala, nanbrød... Det er litt tidlig å si akkurat hva menyen blir, men det skal helt sikkert bli indisk mat, indisk smak, god mat!

FORUT-butikken holder åpent

 Arrangører:

JUBA, Juvente, IOGT og DNT - i samarbeid med FORUT

Arrangementet er støttet av:

dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD