FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Nyheter > 2008 >  Indisk naturmedisin bistår FORUT

Indisk naturmedisin bistår FORUT

Det norskeide naturmedisinselskapet Bliss Ayurveda har inngått prosjektpartnerskap med bistandsorganisasjonen FORUT. Partnerskapet innebærer at Bliss Ayurveda støtter FORUTs arbeid blant gatebarn i Bangalore i India.
07.02.2008
Barn som tas hånd om i Bangalore
Barn som tas hånd om i Bangalore
Den økonomiske delen av avtalen er bygget opp rundt omsetning av naturmedisinproduktene, og innebærer et bidrag til FORUT på over kr. 100 000,- i 2008. Begge parter har et ønske om et langsiktig samarbeid, og det er underskrevet en samarbeidsavtale for perioden 2008 - 2010.
 
Markedssjef Ingvar Midthun i FORUT er glad for prosjektpartnerskapet og sier dette er svært viktig for FORUTs virksomhet. - Først og fremst handler dette om at vi får langsiktige bidragsytere til viktige humanitære prosjekter, men det er også en viktig måte å synliggjøre vårt arbeid på. Det siste er viktig med tanke på at vi ønsker oss flere slike prosjektpartnere. Vi har allerede flere gode partnere, men Bliss Ayurveda blir en av de største enkeltbidragsyterne våre. - Det er for øvrig slik at humanitære partnerskap er en god ide for mange bedrifter og organisasjoner, og vi har flere partnerskap under planlegging, sier Midthun.
 
- Et slikt samarbeid er viktig for Bliss Ayurveda, sier bedriftens markedssjef Frank Håvik. - Når vi bruker det tradisjonelle, indiske helsesystemet ayurveda til å hjelpe våre kunder til et bedre liv, er det på en måte naturlig at vi gir noe tilbake. Det gjør nå alle som kjøper produkter fra Bliss. Da vi skulle velge samarbeidspartner til et slik prosjekt, var det viktig for oss at denne aktøren hadde det rette prosjektet og den seriøsiteten som vi ønsket. Vi falt relativt fort ned på valget om å støtte FORUT. FORUT fremstår som svært seriøs, og ikke minst synes jeg at evnen til å imøtekomme våre ønsker var svært stor. Etter å ha vært å ha besøkt et av prosjektene i Bangalore i India, ble vi helt sikre på at valget var rett.
 
Bliss Ayurveda skal etter hvert omtale samarbeidet på alle sine produkter, og 8.-9. februar er FORUT med selskapet på den store helsemessen HELSE 2008 på Norges Varemesse, Lillestrøm.
 

Bliss Ayurveda omtaler sin virksomhet slik:

Bliss Ayurveda International produserer selv og leverer varer til Sunkost, Life og Naturlivis i Norge. Bliss er en prioritert leverandør hos disse kjedene. Vi produserer multiurteprodukter som er tilpasset skandinavisk og europeisk lovgiving. Vi holder ISO og GMP standard. Alle våre produkter er utviklet av eget team bestående av seks unge, moderne og innovative ayurvediske leger. Disse utvikler alle våre produkter i henhold til helseproblemer og ernæringstilpasninger til den vestlige verden. Bliss er et innovativt og markedsrettet selskap, som har som visjon å levere de beste, mest salgbare og markedsrettede produktene. Vi ønsker at kjeder som selger våre produkter skal holde en høy standard. Vi satser derfor mye på opplæring av butikkansatte slik at de kan gi råd til sine kunder innenfor temaet helse. Vi arbeider også med å opprette markeder både i Sverige, Danmark, Finland og England. 
 
 
For mer informasjon kontakt:
 
FORUT ved markedssjef Ingvar Midthun
Mobil: 990 42564
 
 
Bliss Ayurveda ved markedssjef Frank Håvik
Mobil: (+47) 95 704 705
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD