FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Kampanjer > Kampanjenyheter >  Gjøvik-russen lager bøsseinnsamling

Gjøvik-russen lager bøsseinnsamling

Russen på Gjøvik har i år bestemt seg for å gi pengene de får inn på sin innsamlingsaksjon til FORUT. Torsdag 10. mai får Gjøviks befolkning besøk av "den røde horde".
08.05.2007
Ellen Bjølseth

Nyansatt markedssjef i FORUT, Ingvar Midthun, strålte som en sol da russen på Gjøvik bestemte seg for å la årets innsamling gå til FORUT.  I fellesskap ble det bestemt å la pengene gå til CWIN, FORUTs samarbeidspartner i Nepal, og deres spesielle prosjekt for jenter med et spesielt omsorgsbehov, Balika-prosjektet.

Ingvar Midthun setter pris på russens initiativ
Russen har på eget initiativ satt i gang denne aksjonen og vedtatt at pengene skal gå til FORUT. Midt oppi russefeiring og festligheter av mange slag tar de seg tid til en humanitær innsats som vil komme andre, mindre privilegerte til gode. Ungdommene vil gå fra dør til dør i Gjøvik etter først å ha fått en orientering fra FORUT om prosjektet og virksomheten i Nepal. Dette er et prisverdig tiltak og vi håper alle tar vel imot dem torsdag kveld. 

dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD