FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Kampanjer > Kampanjenyheter >  FORUTs leker er trygge

FORUTs leker er trygge

Gjennom FORUTs barneaksjon sendes det ut produkter som er laget i land i Sør. Slik bidrar vi til å fremme handelen. I det siste har leker produsert i Kina vært i søkelyset på grunn av at det er brukt blyholdig maling. FORUT importerer også fra Kina, men våre varer er ikke giftige.
05.09.2007

Malingen i disse produktene er giftfri.
Malingen i disse produktene er giftfri.
Produsenten som vi handler av i Kina går god for at malingen som er brukt på lekene vi kjøper inn er giftfri. For å være på den sikre siden har vi også sendt noen vareprøver til et norsk laboratorium og fått dem analysert. Der blir det bekreftet at varene ikke inneholder noen farlige verdier av tungmetaller. FORUT er omhyggelig med kvalitetssikringen av de varer vi går til innkjøp av med tanke på at det er små barn som i siste instans mottar dem. Vi sjekker også ut at det ikke er benyttet barnearbeidere i produksjonen og at kvaliteten forøvrig er i henhold til internasjonale standarder.

dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD