FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Kampanjer > Kampanjenyheter >  FORUTs basarjenter

FORUTs basarjenter

Sola steker og det er 28 varmegrader, men FORUT-basaren utenfor
COOP-butikken på Ilseng i Stange i Hedmark holder åpent!
11.06.2007
Fredag 8. juni var Nadja Ulriksen og Ragnhild Østberg på 10 år i gang med basardag nummer to. - Det er kjempegøy, smiler Nadja og forteller at de fikk inn kr.1000,- den første dagen. Det var Nadjas mamma som foreslo at de kunne holde basaren til inntekt for FORUT, og dermed ble det opprettet kontakt. - Jeg vet at mange barn har det vondt og vanskelig i Sri Lanka, og derfor vil jeg gjøre litt for at de kanskje kan få det litt bedre, sier Nadja. Hun forteller at pappa er fra Sri Lanka, men at hun selv ikke har vært der.
 
Nadja (t.v.) og Ragnhild i perlehumør ved basaren sin.
Nadja (t.v.) og Ragnhild i perlehumør ved basaren sin.
- Vi solgte 40 boller i går, og i dag skal vi selge vafler og saft i tillegg til basarvarene fra FORUT, sier Ragnhild. Uten å nøle setter jentene opp basarbordene sine og plasserer ut varer, vafler og plakater. De to jentene fra Breidablikk skole i Stange er på vei mot kr.2000,- i samlet inntekt, og markedssjef Ingvar Midthun i FORUT er imponert over innsatsen. - Jeg har sagt til Nadja at hun selv må være sjef for basaren sin og at vi er glade for innsatsen uansett hvor dette ender. Jeg har ikke opplevd maken til innsats og synes absolutt at disse jentene er et eksempel til etterfølgelse. Dersom noen andre vil arrangere en FORUT-basar, så skal vi gjerne hjelpe til, avslutter Ingvar. Og hvem vet, kanskje er basaren på Ilseng i gang i dag igjen!
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD