FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Kampanjer > FORUTs barneaksjon Indrani >  FORUTs barneaksjon

FORUTs barneaksjon

Gjennom FORUTs barneaksjon møter barn i Norge barn i andre land. Målet er å skape nysgjerrighet, toleranse og forståelse som fremmer empati og fører til vennskap og solidaritet. Vår visjon er å bidra til å gjøre verden litt bedre.Lær og lek om magiske India! Bli kjent med Indrani som er fem år og som bor i slummen i Bangalore, sør i India. Hun danser og har det fint i barnehagen, men fattigdommen gjør også livet vanskelig for familien. I årets aksjon følger vi Indrani videre, både med forberedelse til skolestart på drømmeskolen, og på en eventyrlig reise til et palass i byen Mysore.
 

Som deltager i barneaksjonen mottar barnehagen/skolen et helhetlig pedagogisk opplegg med DVD, CD, fakta- og veiledningshefter, plakater, spill, jakkemerker og fortellerark.


 
Indrani logo

Informasjon om barneaksjonen

Invitasjonsbrosjyre (PDF, 3.1Mb)

Påmelding for barnehager og skoler (1. - 4. klasse)

 

dot

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD