FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

FORUT prosjektpartner

 -en sponsorordning for næringslivet, organisasjoner og andre

Mange næringslivsledere ønsker å gi bedriften en humanitær profil. En prosjektpartneravtale utarbeides i samråd med den enkelte bedrift eller organisasjon. Ta kontakt med oss så ser vi hva vi kan gjøre sammen. Kontaktperson er markedssjef Ingvar Midthun, tlf 990 42564, epost: ingvar.midthun@forut.no

Prosjektpartnere

Thermo-FloorIdéhuset Sandbeck, Toten Transport, Hunderfossen FamilieparkUrbane Totninger, Engers Lefsebakeri,  mediaPED, Grete Sandberg og Are Helseth, Reinen skole, Høgskolen i Hedmark


Hva er FORUT Prosjektpartner?
Din bedrift eller organisasjon gir en pengegave til FORUTs bistandsarbeid. Gaven kan for eksempel gis som et beløp, eller det kan deles mellom et bidrag fra bedriften og et bidrag fra de ansatte gjennom frivillig lønnstrekk. Avtalen kan være ettårig eller flerårlig.
Les mer...
Storartet gave til FORUT
Foto: Oppland Arbeiderblad

For fjerde år på rad donerer revygruppen "Urbane Totninger" overskuddet fra hele siste forestilling til FORUTs arbeid i Sierra Leone. I år ble utbyttet kr 140 000 kroner - et formidabelt tilskudd!

Foto: Oppland Arbeiderblad
19.07.2010

Afrikanske totninger
Sierra Leone er et fattig land i Afrika. Et land nederst på alle statistikker. Et land ødelagt av krig og elendighet. Dette er bildet som mange har av Sierra Leone. Men etter å ha vært der vil jeg heller legge vekt på at Sierra Leone er et vakkert land.
19.07.2010

Urbane Totninger i Sierra Leone
I midten av mars var Gustav Nilsen og Paul Håvard Østby med på et prosjektbesøk til det vestafrikanske landet, der de var med på overlevering av to nye landsbyskoler som er bygget med støtte fra blant annet revyen på Kapp.
15.03.2010

Lokalt og internasjonalt
Paul Håvard Østby og Gustav NilsenEtter en vellykket sommersesong med show i telt på Kapp, Østre Toten, har Urbane Totninger donert inntektene fra siste forestilling til FORUT - for andre år på rad. Gaven er et uttrykk for showgjengens sosiale engasjement.
28.08.2008
Se også Hjem, Nyheter, 2008

Det du kan og vil
Et år på folkehøgskole?
Du lærer mye av å lese. Du lærer enda mer ved å oppleve og erfare. På folkehøgskole er det ikke pensum, bøker og forelesninger som står i sentrum. Her legges det til rette for at du gjennom aktiv læring får utfordre og utvikle det du kan og oppleve og lære det du vil.
16.07.2008
Se også Hjem, Nyheter, 2008

FORUT i parken
TegnekonkurranseI sommer møter du FORUT i Hunderfossen Familiepark med egen butikk, egen barnekonkurranse og egen konsert. Målet med samarbeidet er å få fram gode historier om hvordan vi i Norge kan hjelpe barn i andre land.
22.05.2008

Nyhetsbrev, mai 2008:
MYE PÅ GANG!
”FORUT Prosjektpartner” består av 16 bedrifter og organisasjoner i 2008. Til sammen bidrar våre partnere med viktige pengegaver til FORUTs innsats. FORUT er i gang med byggingen av de siste av i alt 19 skoler på landsbygda i Sierra Leone (bildet), og vi får fram viktig hjelp til dem som er rammet av den økende konflikten på Sri Lanka. Dette er to av mange viktige saker i FORUT akkurat nå.

29.04.2008

Åpen dag på skolen
Far og sønner studerer veggavisenI slutten av februar arrangerte Slettaelva skole i Tromsø åpen dag, og FORUTs styreleder, Eva Braaten, var en av gjestene.
25.03.2008
Se også Hjem, Nyheter, 2008

BLISS Ayurvedas humanitære innsats
Hundretusenvis av barn og unge i India opplever at fattigdom, omsorgssvikt og barnearbeid ødelegger for drømmen om utdanning og en god framtid. BLISS Ayurveda bidrar økonomisk til trygghet, omsorg og utdanning for mange av disse barna.
19.02.2008

FORUT på Norges Varemesse
FORUT og Bliss på Helse 2008Helgen 8.-10. januar var FORUT til stede på fagmessen "HELSE 2008" på Norges Varemesse, sammen med vår nye prosjektpartner BLISS Ayurveda. - En interessant opplevelse med mange inntrykk og mange nye kontakter, sier markedssjef Ingvar Midthun.
11.02.2008
Se også Hjem, Nyheter, 2008

Indisk naturmedisin bistår FORUT
Bliss-logoDet norskeide naturmedisinselskapet Bliss Ayurveda har inngått prosjektpartnerskap med bistandsorganisasjonen FORUT. Partnerskapet innebærer at Bliss Ayurveda støtter FORUTs arbeid blant gatebarn i Bangalore i India.
07.02.2008
Se også Hjem, Nyheter, 2008

dot


Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD