FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Nyheter > 2008 >  FORUT på Norges Varemesse

FORUT på Norges Varemesse

Helgen 8.-10. januar var FORUT til stede på fagmessen "HELSE 2008" på Norges Varemesse, sammen med vår nye prosjektpartner BLISS Ayurveda. - En interessant opplevelse med mange inntrykk og mange nye kontakter, sier markedssjef Ingvar Midthun.
11.02.2008
Hallvard M. Reiso (t.v.) og Frank Håvik
Hallvard M. Reiso (t.v.) og Frank Håvik
Med nyprodusert banner og et utvalg av informasjon om hva FORUT arbeider med markedsførte FORUT organisasjonen og ordningen FORUT Prosjektpartner. I løpet av messen var flere hundre mennesker innom standen til BLISS Ayurveda, og flere av disse viste interesse for selskapets humanitære engasjement. Daglig leder og eier Hallvard M. Reiso var fornøyd med messen, og satte også pris på at FORUT var til stede med profilering av FORUT-prosjektet som Bliss Ayurveda støtter. - Vi er glade for samarbeidet, og spent på hva vil kan få til sammen med FORUT, sier Reiso.
 
BLISS Ayurveda er en serie av indiskprodusert naturmedisin, og selskapets ansatte arbeider nå hardt og målrettet for at produktserien skal bygge seg opp som et sentralt produkt i norske helsekostbutikker. Markedssjef Frank Håvik sier at selskapet allerede har gode samarbeidsavtaler med flere kjeder, og at mye av arbeidet nå handler om å besøke helsekostbutikker sammen med de ayurvediske legene som BLISS Ayurveda har ansatt i India. - Flere av dem er i Norge med ujevne mellomrom og arbeider med våre terapeuter, sier Håvik. Han sier at tilbudet om pulsdiagnose er populært blant mange kunder. Dette er en måling av puls og en samtale med kunden basert på resultatet av pulsmålingen. I etterkant kommer de ayurvediske legene med en anbefaling av hvilke preparater kunden bør ta i bruk for sine helseproblemer.
 
Bliss og FORUT på Helse 2008
Bliss og FORUT på Helse 2008
Ayurveda er den ledende naturmedisinske tradisjonen i og omkring India. Den antas å være verdens eldste helsesystem, enda eldre enn kinesisk medisin. Du kan lese mer om Bliss Ayurveda på selskapets egne hjemmesider: www.bliss-info.com
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD