FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Kampanjer > Kampanjenyheter >  FORUT i parken

FORUT i parken

I sommer møter du FORUT i Hunderfossen Familiepark med egen butikk, egen barnekonkurranse og egen konsert. Målet med samarbeidet er å få fram gode historier om hvordan vi i Norge kan hjelpe barn i andre land.
22.05.2008

Ingvar Midthun (fv), Hogne Høstmælingen og Tina L. Steensen
Ingvar Midthun (fv), Hogne Høstmælingen og Tina L. Steensen
Hunderfossen Familiepark venter mer enn 250 000 besøkende i sommer, og en av parkens nyheter er ”FORUT-butikken”. Der kan du lære mer om hvordan er norsk bistandsorganisasjon arbeider for at flere barn skal få det tryggere og bedre. I tillegg er varer fra FORUTs egen barneaksjon til salgs i butikken, og overskuddet av dette salget går til FORUTs bistandsinnsats i Asia og Afrika.

 

 

Mitt eget eventyr

Tegne- og skrivekonkurransen ”Mitt eget eventyr” er en gratis sommerkonkurranse for barn opp til 12 år. Vi inviterer barn til å skrive og tegne sitt eget eventyr. De som ikke kan skrive, kan bare tegne om de vil. Det viktigste er at de deltar! Konkurransefoldere ligger i Hunderfossen Familiepark og kan bestilles hos FORUT på forut@forut.no eller telefon 61 18 74 00. Konkurransen går i hele sommer, og det trekkes 75 premier 1. oktober 2008. De som trekkes ut som vinnere i tre aldersklasser, får gratis familiebilletter til Hunderfossen Familiepark sommeren 2009. I tillegg sender vi ut 72 mindre premier fra FORUT-butikken i parken.
 
 
 

Sommerkonsert 26. juli

I flere år har Geirr Lystrup skrevet og sunget om barna i FORUTs barneaksjon. I 2008 og 2009 handler barneaksjonen om Omis fra Nepal, og Geirr besøkte Omis i februar i år. Akkurat nå er Geirr i studio og spiller inn den nye musikken om Omis og vennene hans, og du får høre musikken i Hunderfossen Familiepark 26. juli kl.1300.  Der får du også høre de kjente sangene om Yebo fra Sierra Leone…og kanskje elefantsangen fra møtet med Vasana i Sri Lanka i 2007? Velkommen til en flott konsert.
 
 

FORUT Familiepartner

Som en del av FORUTs tilstedeværelse i Hunderfossen Familiepark, lanserer vi nå FORUT Familiepartner. Familier kan på denne måten bli en del av vår innsats for barn i mange land ved å betale 150 kroner i måneden. Alle FORUTs støttespillere får fire nummer av bladet FORUT-nytt i posten årlig, og familiepartnerne får også tilsendt aktivitetsheftet, videofilmene og musikken til barneaksjonen hver høst. Snakk om spennende pakke i posten!
 
 

Vi ses til en flott sommer i parken!

 
Hilsen oss i
FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling og Hunderfossen Familiepark
 
 
 
Kontaktperson: Ingvar Midthun, FORUT; mobiltelefon: 990 42 564
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD