FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Kampanjer > FORUTs barneaksjon Indrani > Fra barnehager og skoler >  Flinke unger på Gjerøy

Flinke unger på Gjerøy

Ungene i Gjerøy Barnehage og SFO har i løpet av høsten-08 samlet inn kr.3500,- som før jul ble sendt til FORUT, en organisasjon som hjelper fattige barn i den 3. verden. Pengene er samlet inn ved at ungene har arrangert kafe/basar for bygda og solgt produkter for Forut.

Det er 15. året på rad at barnehagen samler inn penger til dette formålet, og både barna og vi ansatte gleder oss til dette hver høst. Årets aksjon startet som vanlig med flyturen. Det vil si at vi satt på stoler på en rad, og hadde flyvertinne som serverte mat og saft underveis. Vi var nede i Nepal en måned og opplevde mye flott kultur, musikk og mennesker gjennom dvd, cd og billedmateriell fra Forut. Ikke minst fikk vi møte Omis, en fattig gutt som bor på barnehjem og som er historiens hovedperson.

Da vi kom hjem 20. november-08, arrangerte vi kafe/basar. Nytt av året var at ungene malte foreldrene med ansiktsmaling, dette kostet kr. 10,- og foreldrene stilte villig opp til stor glede for både små og store. Ungene underholdt med sang om Omis og selv den minste på 2 år både sang og danset.
Vi ser tilbake på ei lærerik og fin tid med Omis og barnas glede over å kunne hjelpe fattige barn i den 3. verden er stor.
Hilsen Gjerøy Barnehage v. Bjørg Kristiansen    

Barna i Gjerøy barnehage
Barna i Gjerøy barnehage
Gjerøy Barnehage består av fem barnehagebarn og to SFO-barn. Bakerst fra venstre Ellinor Monsen, Julie L.Hoff, Peter Ø.Monsen, Reidar Monsen, Sigvart J.Karlsen, Hans Kasper G.Storhaug og Hanna M.L.Hoff.

dot

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD