FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Kampanjer > Kampanjenyheter >  Ekte pilot på besøk

Ekte pilot på besøk

Åfoss barnehage i Skien fikk trivelig besøk av en vaskeekte flyver den 16. oktober. Avdeling Maurtua deltar i FORUTs barneaksjon, "Historien om Vasana", og har tydeligvis hatt mye glede av det.
23.10.2007
Ellen Bjølseth

Pilot Atle Myran
Pilot Atle Myran
Da pilot Atle Myran kom på besøk, fløy han like godt hele barnehagen til Sri Lanka, der barna spiste ris med hendene og danset elefantdans. Onsdag 24. oktober blir det basar i barnehagen.

Åfoss barnehage er en av 1487 barnehager som deltar i årets aksjon. De aller fleste jobber med stoffet i disse dager, for mange ønsker å benytte FN-dagen til et større arrangement i barnehagen. Engasjementet er stort, og aksjonen har nok en gang satt rekord i antall påmeldinger. Åfoss barnehage har deltatt hele åtte ganger i barneaksjonen og har samlet inn et betydelig beløp, som har gått til støttetiltak for barn og unge i FORUTs samarbeidsland.

FORUTs barneaksjon har som formål å skape nysgjerrighet på det fremmede, engasjement for medmennesker og motivasjon for læring om nye og spennende mennesker og kulturuttrykk.

dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD