FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Kampanjer > Kampanjenyheter >  Barnas aktvitetsdag i Mattakkuliya

Barnas aktvitetsdag i Mattakkuliya

- En, to og så ut med den venstre foten, sier Tushanis danselærer mens hun forsøker å lære bort en tradisjonell srilankisk dans til den ivrige barnegruppa hun har foran seg. Tushani er konsentrert og følger nøye med på det instruktøren forteller selv om støynivået er høyt i forsamlingssalen i Mattakkuliya denne ettermiddagen. 250 barn fra FORUTs barneklubber er samlet til den årlige tilstelningen for barn i området.
25.10.2007
Runa Heggernes
Vasana lærer å lage leirefigurer
Vasana lærer å lage leirefigurer
Det er mange forventningsfulle ansikter å se. Det er tydelig at barna gleder seg til det som skal skje. På siste klubbkveld fikk de velge hvilken aktivitet de helst ville være med på, og nå er de ulike gruppene i gang. Noen syr babybluse, andre er på kjøkkengruppa og lager keseri, et slags godteri. Vasana har valgt formingsgruppa og er i full gang med å trykke leire ned i ulike former. Her trylles det fram elefanter, havskilpadder og pusekatter over en lav sko. Tushanis storesøster, Singithi, har valgt maling som sin favorittaktivitet.
 
- Det er viktig at vi av og til kan gi barna noe spesielt, sier Sujeewa, ansvarlig for barneaktivitetene til FORUT i slumområdene i Colombo Nord. Mange av disse barna har en ganske tøff hverdag, og derfor er det godt at de av og til kan glemme hverdagsslitet og kun ha det gøy. Å at de har det morsomt er det ikke tvil om når du ser deg om her i dag!

 
Guttene syr babyskjorter
Disse guttene har valgt å sy babyskjorter
Tushani elsker å danse
Tushani elsker å danse
Vasana liker formingsaktiviteten
Vasana liker formingsaktiviteten
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD