FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Støtt FORUT > FORUT prosjektpartner > Toten Transport

Toten Transport

Toten Transport har gitt 30 000 kroner til en fullt utstyrt fiskebåt til landsbyen Inparuddy i Sri Lanka. Nå støtter firmaet skolebygging i Sierra Leone med tilsvarende beløp.

Toten Transport A/L holder til på Raufoss og ble opprettet i 1975 som et andelslag bestående av 12 bileiere. Selskapet ble hovedsakelig dannet på grunnlag av transporter for Raufoss Industripark, og industriparken er fortsatt den desidert viktigste kundegruppe. Pr. i dag er det 29 andelseiere med totalt 52 andeler i selskapet. Selskapet har 46 kontoransatte og beskjeftiger ca. 200 bileiere og sjåfører. Toten Transport A/L har ekspandert i takt med økte transportoppdrag og en stadig økende kundemasse og er i dag en av Norges største transportselskaper med ca. 230 biler i drift, fra distribusjonsbiler til vogntog.

Her kan du besøke Toten Transport.

dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD