FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Share this:

Positivt samarbeid i barnehage og skole

FORUT og Utdanningsforbundet har undertegnet en samarbeidsavtale for å spre kunnskap om og forståelse for internasjonale spørsmål i norske barnehager og i småskolen.
Samarbeidsavtale: Utdanningsforbundets nestleder Per Aahlin og FORUTs generalsekretær Terje Heggernes undertegner samarbeidsavtalen mellom de to organisasjonene.
foto: Ellen Bjølseth
Partene vil gjøre dette gjennom særskilte kunnskaps- og informasjonsopplegg der det legges vekt på å skape positive og konstruktive forestillinger og oppfatninger omkring barns oppvekstvilkår og hverdagsliv i land i Sør.
Samarbeidet er ikke av økonomisk art og skal utvikles på områder der det bidrar til å fremme begge organisasjoners profilering og formål.

Avtalen ble formelt undertegnet ved en liten seremoni i Utdanningsforbundet fredag 5. mars. FORUTs generalsekretær, Terje Heggernes, uttrykte stolthet og glede ved undertegnelsen og så på avtalen som en anerkjennelsen fra Utdanningsforbundets side av det arbeidet FORUT har lagt ned i barnehager og skoler. Utdanningsforbundets nestleder, Per Aahlin, sa at samarbeidet var viktig for norske barnehager og skoler, men også fordi FORUT satser stort på skoleutbygging i Sierra Leone i kommende år. Tema for FORUTs barneaksjon neste skoleår er nettopp Sierra Leone, og Utdanningsforbundet vil være med på å sikre det pedagogiske innholdet i aksjonen.

Les også om FORUTs nye barneaksjon: «Sangen om Yebo»
Besøk Utdanningsforbundet her.

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD