FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Share this:

Optimisme i Sri Lanka

Selv om fredsprosessen i Sri Lanka har stått i stampe det siste året, respekteres fortsatt våpenhvilen mellom partene. Gjenoppbygging og utvikling foregår med en glød og forventning man ikke har opplevd på lenge.
Skoleåpning: En jente som har pyntet seg til åpningen av Paranthan barneskole.
Folk i Vanni, området som er kontrollert av tamiltigrene LTTE, minnes de vonde krigsopplevelsene, og den usikre situasjonen skaper frykt. Likevel foregår gjenoppbygging og utvikling med en glød og forventning man ikke har opplevd på lenge. Mange har fått nye muligheter ikke minst takket være FORUTs virksomhet, blant annet har mange fått støtte til å skaffe seg ei bedre og tryggere inntekt. FORUT er den største norske organisasjonen i dette området og er meget anerkjent både på grunn av de gode resultatene og fordi organisasjonen har jobbet i området lenger enn de fleste andre internasjonale hjelpeorganisasjoner.
Landsbymøte: «Needs assessment» i Kilinochchi distrikt. Landsbyboerne skal sammen prioritere hva som er viktigst for å skape utvikling i landsbyen sin.

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD