FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

1/2003 >  Nytt regionsenter i Vavuniya
Sri Lanka

Nytt regionsenter i Vavuniya

FORUT Sri Lanka har åpnet nytt regionsenter i Vavuniya. Byen ligger rett sør for det LTTE-kontrollerte jungelområdet Vanni og har strategisk betydning for all kommunikasjon både med Vanni og Jaffna-området.
28.01.2003
Paul Henrik Kielland
FORUT har allerede stor virksomhet i Vavuniya og driver rehabiliteringsprogram og landsbyutviklingsprogram i tillegg til ulike opplæringsprogram rettet mot ungdom. Det nybygde regionsenteret vil være et koordineringspunkt for denne virksomheten. Bygget har på tradisjonelt srilankisk vis blitt satt opp i to etapper. På nittitallet ble første etasje bygd. Den rommer kontorer og et dataopplæringssenter. Den nylig bygde annenetasjen rommer flere kontorer og en kurs- og konferanseavdeling. Kostnadene for den nye etasjen er på om lag 150 000 kroner.

FORUT vil i Sri Lanka prioritere arbeidet med å etablere regionsentra. Allerede har organisasjonen et slikt senter i Jaffna. Senere i år vil arbeidet med å etablere et lignende senter i Killinochchi i LTTE-kontrollert område ta til. Den lokale fylkesmannen har frigitt tomt til formålet.
: Senteret har tidsriktig fått navnet FORUT @ Vavuniya.
foto: Paul Henrik Kielland
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD