FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Kampanjer > Skoleløpet > Kjøreplan - forslag til gjennomføring

Kjøreplan - forslag til gjennomføring

Skoleløpet er en fleksibel aksjon der skolene selv bestemmer omfanget og opplegget. Vi har likevel laget et forslag til kjøreplan til hjelp for arrangørene.
Skoleløpet kan utføres som en enkel gymtime, eller som en hel skoledag. Det kan godt være et kort arrangement, men planlegg noe som er kreativt og morsomt for da vil alle ha det artig på løpsdagen! Vi anbefaler å ha en liten drikke- eller fruktstasjon, og gjerne musikk til løpingen. Flere av skolene som har vært med tidligere gir tilbakemeldinger på at et lite musikkanlegg ved rundepasseringen gir mye glede og energi til arrangementet. Prøv også å inkludere alle på skolen - om noen ikke kan løpe kan de være rundetellere, heiagjeng, duske-damer eller betjene drikkestasjonen.
  application/pdfKjøreplan
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD