FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Share this:

Kamera går!

Synge, vinke, hoppe, ja til og med smile, mens kamera surrer og går - tror du kanskje det er så lett? Ungene fra Hunnshovde og Kråkjordet barnehager på Gjøvik fikk kjenne hvor slitsomt det er å være skuespillere.
Midt i juli ble det gjort opptak til musikkvideoen som er en del av høstens barneaksjon. Geirr Lystrup fikk øyeblikkelig kontakt med barna i idylliske Bassengparken da Sangen om Yebo skulle spilles inn. I tillegg til Geirr Lystrup og barnehagebarna fra Gjøvik er også Yebo selv med på videoen. Yebo er fra Sierra Leone og er hovedpersonen i høstens barneaksjon fra FORUT. Det ser ut til å gå mot rekordoppslutning om aksjonen. Mer enn en femtedel av landets barnehager vil delta i barneaksjonen utover høsten, hvilket betyr at rundt 40 000 barn vil få høre Sangen om Yebo.

Les portrettintervju med Geirr Lystrup: Den jordnære verdensmusikeren og om FORUTs barneaksjon: Sangen om Yebo

Videoinnspilling: Barna hadde øvd på den fine sangen til Geirr Lystrup før innspillingen og gjennomførte synging, vinking og hopping på en profesjonell måte.

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD