www.add-resources.org

Home > Hjem >  FORUT i parken

FORUT i parken

I sommer møter du FORUT i Hunderfossen Familiepark med egen butikk, egen barnekonkurranse og egen konsert. Målet med samarbeidet er å få fram gode historier om hvordan vi i Norge kan hjelpe barn i andre land.
22.05.2008

Ingvar Midthun (fv), Hogne Høstmælingen og Tina L. Steensen
Ingvar Midthun (fv), Hogne Høstmælingen og Tina L. Steensen
Hunderfossen Familiepark venter mer enn 250 000 besøkende i sommer, og en av parkens nyheter er ”FORUT-butikken”. Der kan du lære mer om hvordan er norsk bistandsorganisasjon arbeider for at flere barn skal få det tryggere og bedre. I tillegg er varer fra FORUTs egen barneaksjon til salgs i butikken, og overskuddet av dette salget går til FORUTs bistandsinnsats i Asia og Afrika.

 

 

Mitt eget eventyr

Tegne- og skrivekonkurransen ”Mitt eget eventyr” er en gratis sommerkonkurranse for barn opp til 12 år. Vi inviterer barn til å skrive og tegne sitt eget eventyr. De som ikke kan skrive, kan bare tegne om de vil. Det viktigste er at de deltar! Konkurransefoldere ligger i Hunderfossen Familiepark og kan bestilles hos FORUT på forut@forut.no eller telefon 61 18 74 00. Konkurransen går i hele sommer, og det trekkes 75 premier 1. oktober 2008. De som trekkes ut som vinnere i tre aldersklasser, får gratis familiebilletter til Hunderfossen Familiepark sommeren 2009. I tillegg sender vi ut 72 mindre premier fra FORUT-butikken i parken.
 
 
 

Sommerkonsert 26. juli

I flere år har Geirr Lystrup skrevet og sunget om barna i FORUTs barneaksjon. I 2008 og 2009 handler barneaksjonen om Omis fra Nepal, og Geirr besøkte Omis i februar i år. Akkurat nå er Geirr i studio og spiller inn den nye musikken om Omis og vennene hans, og du får høre musikken i Hunderfossen Familiepark 26. juli kl.1300.  Der får du også høre de kjente sangene om Yebo fra Sierra Leone…og kanskje elefantsangen fra møtet med Vasana i Sri Lanka i 2007? Velkommen til en flott konsert.
 
 

FORUT Familiepartner

Som en del av FORUTs tilstedeværelse i Hunderfossen Familiepark, lanserer vi nå FORUT Familiepartner. Familier kan på denne måten bli en del av vår innsats for barn i mange land ved å betale 150 kroner i måneden. Alle FORUTs støttespillere får fire nummer av bladet FORUT-nytt i posten årlig, og familiepartnerne får også tilsendt aktivitetsheftet, videofilmene og musikken til barneaksjonen hver høst. Snakk om spennende pakke i posten!
 
 

Vi ses til en flott sommer i parken!

 
Hilsen oss i
FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling og Hunderfossen Familiepark
www.forut.no    -   www.hunderfossen.no
 
 
 
Kontaktperson: Ingvar Midthun, FORUT; mobiltelefon: 990 42 564
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel: