FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Share this:

FORUT takker

Gave fra studieturdeltaker
FORUT har mottatt et hyggelig brev fra Jon Eltvig i Selje – en lærer som på et tidlig tidspunkt deltok på en studietur til Nepal. Han ønsket at gaven til hans 50-årsdag skulle gå til CWIN. Nå har han sendt 8000 kroner som han ønsker skal kunne brukes til «noe ekstra» for jentene på senteret, for eksempel utstyr eller utsmykking. Han husket tilbake på den lille jenta med den alt for store sykkelen. FORUT vil sørge for at penger og ønske blir oversendt CWIN.

Engasjement som gir uttelling
Familien Sandberg/Helseth er nesten et eget prosjekt i FORUTs innsamlingsavdeling. Tidligere har FORUT mottatt kr. 100 000 til bygging av APSAs «Drømmeskole» i Bangalore, India. Pengene kom fra en arv etter Are Helseths foreldre. Nå har ektefellen Grete Sandberg fylt femti år. Hennes gaveønske for dagen var at familie og venner ga en sum til FORUT. Det resulterte i kr. 27 500 som vil gå til drift av den nye, fine skolen.

Fra Losje Fremgang på Lillehammer
har FORUT mottatt en gave på kr. 10 000, som vil gå til arbeidet blant barn og unge i Nepal.

Losje Magnus den Gode, Trondheim
har sendt FORUT kr 3000, som vil gå til gatebarn i Nepal.

FORUT takker for alle gode bidrag!

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD