FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

Home > Nyheter > 2010 >  FORUT + Maj Britt Andersen = sant

FORUT + Maj Britt Andersen = sant

Maj Britt Andersen blir ny musiker i FORUTs barneaksjon. Maj Britt er en kjent og kjær artist som har et helt spesielt lag med barn. I barneaksjonen overtar hun stafettpinnen etter Geirr Lystrup.
08.02.2010
Ellen Bjølseth

Til høsten presenterer FORUT en helt ny barneaksjon fra India. Maj Britt Andersen, Geir Holmsen og Trond Brænne deltar i samarbeidet om en ny barneplate som skal være en del av FORUTs barneaksjonen ”Indrani og Drømmeskolen”. Gjennom fem år gamle Indrani får barn i Norge møte en svært annerledes verden. Samtidig handler livet også ofte om de samme tingene. Alle trenger mat, husrom og gode venner, alle trenger lek og læring. Og noen elsker å danse!

I barnehagen til Indrani
I barnehagen til Indrani
Maj Britt har nettopp kommet hjem etter et besøk hos Indrani i Bangalore sammen med FORUT, og sammen er vi nå i gang med produksjonen av kampanjen som lanseres i august 2010. Med nyskrevet musikk og sanger formidler Maj Britt hvordan livet arter seg i et veldig stort land langt borte. Her treffer hun fem år gamle Indrani. Indrani er fattig og bor i slummen i en by med over åtte millioner innbyggere i den sørlige delen av India.
 
Maj Britt har opplevd slummen og FORUTs prosjektsamarbeid i Bangalore, og inntrykkene er både ferske og sterke. FORUT har videoopptak fra besøket, og dette er opptak som skal brukes i dokumentarfilmer for barn. Filmene blir en del av barneaksjonen. Barneaksjonen arrangeres hver høst, og sist høst var 1500 barnehager og nesten 200 barneskoler påmeldt med om lag 85 000 barn over hele landet. Det gjør denne aksjonen til den største i sitt slag blant barn i Norge.
 
Maj Britt Andersen har en stor mengde barneplater av høy kvalitet bak seg og har medvirket i
en rekke prosjekter, teateroppsetninger og TV-serier.

Lenke til Maj Britt Andersens hjemmeside her.

dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD