FORUT logo
Om FORUTPolicyKontaktPresseNyheter som RSS
Hjem Stilling ledig Nyheter Prosjektland Temaer Kampanjer FORUTs barneaksjon Indrani Bakgrunnsstoff Bilder Fortellinger Spill, oppgaver, oppskrifter Fra barnehager og skoler Skoleløpet Kampanjenyheter Støtt FORUT FORUT-partner FORUT prosjektpartner FORUT-nytt/Publikasjoner English Nettbutikk Lenker

4/2003 >  Det er ikke tanken som teller!

Det er ikke tanken som teller!

Er det ikke tanken som teller? Dette må da være trykkfeil, tenker du kanskje. Det er ikke trykkfeil. Vi mener faktisk at det er ikke tanken som teller, i hvert fall ikke før tanken er blitt til handling.
26.11.2003


Se godt på annonsen. Med denne og lignende annonser ønsker FORUT å vekke folk til aktiv handling. Det er mange i Norges land som blir berørt av reportasjer og rapporter fra fattige land og som har et ektefølt ønske om å hjelpe, men som ikke vet riktig hvordan de skal gjøre det. Alle kan ikke reise ut og gjøre en innsats i slummen eller blant nødstedte barn. Kanskje er det best at jobben gjøres av profesjonelle bistandsarbeidere også. FORUT mener det.

I våre prosjektområder er det flinke medarbeidere som hører hjemme der de jobber. Vi benytter lokalt personell som kjenner sitt eget land og målgruppenes situasjon, som kjenner kulturen og utfordringene. Slik tror vi at hjelpen best kommer frem.

Vi har det materielt sett svært godt i Norge, så godt at vi gjerne kan dele litt. Som FORUT-partner blir ditt bidrag til verdifull innsats blant verdens aller fattigste. FORUT trenger flere partnere for å kunne nå flere mennesker med sin humanitære innsats. Meld deg som FORUT-partner i dag eller gå ut og verv nye partnere dersom du allerede er innmeldt! Da viser du at det er ikke tanken som teller, for du lar tanken bli til handling.

Ta kontakt med oss på telefon 611 87400 eller klikk på annonsen for å melde deg på.
dot

Neste artikkel:

Forrige artikkel:

Innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling
Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no
FORUTs kontonr: 7220.05.36348

Dette nettstedet er muliggjort med støtte fra NORAD